Üretim

Hammaddelerimizi uzaklarda aramıyoruz. Kendi bölgemizin sütünü, kendi şekerimizi, kendi pirincimizi kullanarak, %100 yerli olan markamızın ürünlerini de %100 yerli,
%100 kaliteli hammaddelerle hazırlıyoruz.

Gıda mühendisleri kontrolünde, hijyenik şartlarda üretim yapan tesislerimizde sütlü tatlı, unlu mamül ve yemek üretimi ayrı bölümlerin sorumluluğundadır. Kalite sistemlerimizin hedef ve politikaları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz hassas kalite kontrolü sistemleriyle, üretimin her aşaması denetlenir. Düzenli olarak bütün ürünlerden alınan numuneler,
laboratuvarımızda incelenir, emin bir şekilde tüketiciye sunulur.

Yemezsen Bozulurum

Neden mi?

  •  Çünkü biz taze ‘günlük’ süt kullanıyoruz.
  • ‘Gerçek’ çikolata ve kakao kullanıyoruz.
  • Şeker pancarından yapılmış ‘beyaz’ toz şeker kullanıyoruz.
  • ‘Yapay’ katkı maddesi kullanmıyoruz.
  • Kıvam arttırıcı, renklendirici, tatlandırıcı, anti-oksidan, asitlik düzenleyici kullanmıyoruz.
  • ‘Aroma verici’ katkı kullanmıyoruz.
  • İşte bu nedenle uzun ömürlü değiliz.

Geleneksel Üretim

  Keşkülümüz Zeynel dedenin tarifinden, menemenimiz annelerimizin geleneksel yöntemi ile mevsim domateslerinden hazırlanır. Dillere destan Çilli Kız’ımız mutfağımızın vazgeçilmezi susam ve tahinin; Süt Pembe tatlımız, Çilli Kız sosu ve hardal sos gibi bütün açık renk soslarımız ise kültürümüzün vazgeçilmezi yoğurdun dokunuşu ile tamamlanır.